Rüyada horoz veya tavuk görmek

Rüyada horoz veya tavuk görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Rüyada horoz veya tavuk gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada horoz veya tavuk görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Rüyada tavuk veya horoz görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına inanılır.

Rüyada şeytan veya cin görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun veya koç görmek ailesini de mutlu edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at veya eşek görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada altın veya para görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz veya göl görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments