Rüyada damın yıkıldığını görmek

Rüyada damın yıkıldığını görmek güzel günlerin sona ereceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada damın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada damın yıkıldığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada dam yıkamak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada dam süpürmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, daha fazla yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada caminin damına çıkmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin damının aktığını görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada damın çöktüğünü görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dam aktarmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evin damına cıkmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments