Rüyada damdan inmek

Rüyada damdan inmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, hasretliğin biteceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada damdan inmek gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Rüyada damdan inmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Rüyada evin damının aktığını görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada damda çamaşır sermek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada dam tamir etmek işsizseniz işe gireceğinize, yüksek tahsil yapacağına inanılır.

Rüyada kendini damda görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine delalettir.

Rüyada hayvan damı görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada damın çöktüğünü görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments