Rüyada damda oturmak

Rüyada damda oturmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damda oturmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Rüyada evin damında oturmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada damda oturmak rahat nedir öğreneceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada dam süpürmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet eder.

Rüyada dam aktarmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada damda uyumak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin damının aktığını görmek güzel bir hayat süreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dam çökmesi görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments