Rüyada dam süpürmek

Rüyada dam süpürmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, yeni bir iş bulacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, ortak edineceğine, büyük adımlar atacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Rüyada dam süpürmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dam süpürmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada evin damının aktığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada damı akan ev görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada damda yürümek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada damdan düşen birini görmek dünya malı edineceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada damdan su aktığını görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, itibar edineceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments