Rüyada dam tamir etmek

Rüyada dam tamir etmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sevinçli haberler geleceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, fenalıkta bulunmaya, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dam tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Rüyada dam tamir etmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yeni bir yol tutulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada damdan düştüğünü görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan dam görmek bekarlar için evlenmeye, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir evin damına çıkmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Rüyada damda yatmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada damın yıkıldığını görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments