Rüyada damda yatmak

Rüyada damda yatmak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yeni bir işe gireceğine, imkânların çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada damda yatmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada damda yatmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada damın aktığını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada damdan düşen birini görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dam tamir etmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına inanılır.

Rüyada damda kedi görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek borçlarını bitireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments