Rüyada damdan düşmekten kurtulmak

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına inanılır.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak lüks içinde olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada beton dam görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada damın üstünde olmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada dam tamir etmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada damdan düşeni görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan damı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada dam çökmesi görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments