Rüyada damdan düştüğünü görmek

Rüyada damdan düştüğünü görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ufkunun açılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada damdan düştüğünü görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada damdan düşeni görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek küfürlü söze, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek sıkıntıların büyüyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments