Rüyada akan dam görmek

Rüyada akan dam görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada akan dam gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada damı akan ev görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine inanılır.

Rüyada akan dam görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Rüyada dam tamir etmek sermaye elde edeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dam çökmesi görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada damdan düşeni görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Rüyada caminin damına çıkmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments