Rüyada dağda kaya görmek

Rüyada dağda kaya görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağda kaya gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.

Rüyada dağ kayalık görmek farklı kişilerle tanışacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine tabir olunur.

Rüyada kayalık dağ görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada dağda kaya görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaya dağ görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayadan dağ görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet eder.

Rüyada kayalıklı dağ görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ ve kayalık görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada yosunlu kaya görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments