Rüyada dağ ve kayalık görmek

Rüyada dağ ve kayalık görmek onun zamanını çalacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dağ ve kayalık gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada kayadan dağ görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada dağda kaya görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaya dağ görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulur.

Rüyada kayalıklı dağ görmek geniş rızık elde edeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet eder.

Rüyada dağ kayalık görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalık dağ görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ ve kayalık görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayadan tırmanmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments