Rüyada kayalık dağ görmek

Rüyada kayalık dağ görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Rüyada kayalık dağ gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Rüyada kayadan dağ görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda kaya görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklı dağ görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada dağ kayalık görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaya dağ görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalık dağ görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada dağ ve kayalık görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kayalardan düşmek istediği gibi yaşayacağına, sorunlarından arınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments