Rüyada kaya dağ görmek

Rüyada kaya dağ görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kaya dağ gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada dağ kayalık görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kaya dağ görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret eder.

Rüyada dağda kaya görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayadan dağ görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işaret eder.

Rüyada dağ ve kayalık görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kayalık dağ görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kayalıklı dağ görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalardan çıkmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments