Rüyada dağ kayalık görmek

Rüyada dağ kayalık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kötü gidişe dur denileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada dağ kayalık gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada kayadan dağ görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalık dağ görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaya dağ görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklı dağ görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalettir.

Rüyada dağ ve kayalık görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dağda kaya görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulur.

Rüyada dağ kayalık görmek kırgınlıkların biteceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kayalık deniz görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments