Rüyada kayadan dağ görmek

Rüyada kayadan dağ görmek para yatıracağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada kayadan dağ gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada kayalıklı dağ görmek işi ile gündeme geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kayadan dağ görmek büyük miktarda para kazanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada dağ kayalık görmek kişinin adeta gençleşeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada dağda kaya görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kayalık dağ görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada kaya dağ görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ ve kayalık görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, ekmeğinin bereketleneceğine delalet eder.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments