Rüyada çok yüksek bir yerde durmak

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak borçların sonlandırılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, erken evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde durmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde durmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek binada durmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek balkonda durmak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak geçim sıkıntısına düşeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak huzurlu günlerin geleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments