Rüyada yüksek yerde durmak

Rüyada yüksek yerde durmak yerinde saymayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde durmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde durmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde durmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binada durmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda durmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerde ağlamak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek zararların yakında telafi edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments