Rüyada yüksek bir yerde durmak

Rüyada yüksek bir yerde durmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, geçim derdine düşeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde durmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde durmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde durmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek balkonda durmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek binada durmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, işlerinin kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak insanların takdirini kazanacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek bi yerde olmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments