Rüyada yüksek balkonda durmak

Rüyada yüksek balkonda durmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek balkonda durmak gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada yüksek balkonda durmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada balkonda durmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binada durmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde durmak sıkıntılarından kurtulacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde durmak onlardan taraf hayır göreceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments