Rüyada yüksek binada durmak

Rüyada yüksek binada durmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancının da artacağına, sözünde duracağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binada durmak gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada yüksek binada durmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, yağmur yağmamasına işarettir.

Rüyada yüksek yerde durmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde durmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına inanılır.

Rüyada yüksek balkonda durmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak durumunun git gide kötüleşeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments