Rüyada çok yüksek binadan bakmak

Rüyada çok yüksek binadan bakmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yüksek binaya bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulur.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak hem de sevdiklerinin olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments