Rüyada çok şişmanlamak

Rüyada çok şişmanlamak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada çok şişmanlamak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, yeni şeyler deneneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok şişmanladığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kişinin tek başına kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments