Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın şişmanladığını gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişmanladığını görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işarettir.

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şişmanladığını görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments