Rüyada başkasının şişmanladığını görmek

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, eğlenceli günler geçireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına inanılır.

Rüyada başkasının şişmanladığını gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, yaşama isteğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek hastalıkların biteceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada çok şişmanlamak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok şişmanladığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments