Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ekmeksiz kalacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek günahlarının affedileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çok şişmanlamak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, eline geçen malları tutamayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments