Rüyada parmak kadar bebek görmek

Rüyada parmak kadar bebek görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada parmak kadar bebek gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Rüyada parmak kadar bebek görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada el kadar bebek görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bele kadar suya girmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına inanılır.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada beline kadar suya girmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada doyana kadar yemek yemek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments