Rüyada çok kişiyi dövmek

Rüyada çok kişiyi dövmek asla dert yüzü görmeyeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada çok kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hırsızlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada üç kişiyi dövmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine tabir olunur.

Rüyada kişi dövmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok kişiyi dövmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments