Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, daha fazla para kazanacağına, çözümlere kavuşacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sorunlarının da çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, hayırlı terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi dövmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments