Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek makamının tehlikeye gireceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, iyi halinin kalmayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini dövmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun birini dövmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişileri görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küstüğün kişiyi görmek çok kötü günler geçirileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada küs kişiyi görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, maddi açıdan zarar edileceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiyi küs görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments