Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek yolunda gideceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek şansının da açık olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine inanılır.

Rüyada sevmediğim birini dövmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği birini dövmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği kişiyi görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada seni seven kişiyi görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments