Rüyada kişi dövmek

Rüyada kişi dövmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kişi dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiyi dövmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişi dövmek maddi zararını karşılayacağına, aileden ayrı kalınacağına işarettir.

Rüyada kişiyi dövmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments