Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek takdir edilen kişi olacağına, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada ölen kişiyi dövmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişi dövmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada üç kişiyi dövmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments