Rüyada çok güzel kokmak

Rüyada çok güzel kokmak başarıları ile konuşulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel kokmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar kanalıyla para kazanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada güzel kokmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel kokmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada nefesi kokmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Rüyada temiz kokmak ticarette şansının yaver gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada ayakları kokmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çiş kokmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağız kokmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ter kokmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments