Rüyada ayakları kokmak

Rüyada ayakları kokmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları kokmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada ayakları kokmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada soğan kokmak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada çiş kokmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mis gibi kokmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada ağzı soğan kokmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağız kokmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına işarettir.

Rüyada alkol kokmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments