Rüyada ağız kokmak

Rüyada ağız kokmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, doğru işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız kokmak gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ağız kokmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada soğan kokmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mis gibi kokmak büyük emekler vereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiş kokmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kokmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları kokmak borçların artacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzı soğan kokmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ter kokmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments