Rüyada temiz kokmak

Rüyada temiz kokmak onların başarıları ile övüneceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kokmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada temiz kokmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine inanılır.

Rüyada ter kokmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları kokmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işarettir.

Rüyada parfüm kokmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kokmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan kokmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada mis gibi kokmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments