Rüyada güzel kokmak

Rüyada güzel kokmak kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel kokmak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Rüyada güzel kokmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel kokmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Rüyada nefesi kokmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ter kokmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına inanılır.

Rüyada sarımsak kokmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada soğan kokmak işlerinin bir anda bozulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş kokmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mis gibi kokmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, gönül sızılarının dineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments