Rüyada ter kokmak

Rüyada ter kokmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işaret eder.

Rüyada ter kokmak gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada ter kokmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada balık kokmak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Rüyada çiş kokmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel kokmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada parfüm kokmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kalp kırmaya alamet eder.

Rüyada ağız kokmak eşe dosta yardım edileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada alkol kokmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak kokmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments