Rüyada nefesi kokmak

Rüyada nefesi kokmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nefesi kokmak gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Rüyada nefesi kokmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada balık kokmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada güzel kokmak aydınlanacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiş kokmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ter kokmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada ağız kokmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları kokmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan kokmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, işlerinin düzene gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments