Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli yüzü yara görmek oldukça uzun bir yolculuğa, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek kesesinin dolacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde yara görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments