Rüyada yüzünü yara görmek

Rüyada yüzünü yara görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, daha çok çalışılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü yara gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Rüyada yüzünde yara izi görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünde yara görmek iyiliğe ve güzelliğe, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sermayesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü yara görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalettir.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek işlerinin yarım kalacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünün yara olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments