Rüyada kendi yüzünde yara görmek

Rüyada kendi yüzünde yara görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünde yara gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada yüzünde yara görmek âlim kişiler arasına gireceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulur.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü yara görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments