Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünde yaralar gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek evleneceğinize, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünde yara görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments