Rüyada eli yüzü yara görmek

Rüyada eli yüzü yara görmek sevindirici şeyler duymaya, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli yüzü yara gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Rüyada eli yüzü yara görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek bazen umutlarını yitireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yara görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, kazancı arttıracağına işarettir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments