Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendini yiyip bitireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, müjdeli haberle geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü yara görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünde yara görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments