Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek eline geçen paraları tutamayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, ani değişiklikler ya da farklı olaylar planların buna göre uyarlanmasını gerektirebilir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, maddi durumun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü yara görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek kısmetlerinin çoğalacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek mirasa, dünya ve ahiretinin güzel olmasına inanılır.

Rüyada yüzünde yara izi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına inanılır.

Rüyada eli yüzü yara görmek neşe içinde olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments