Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, hayıflanacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, gözden düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments