Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek sorunlarını gidereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Merhaba hayir olsun ruyamda cayirlik tepelik hic bilmedigim bir yerde oldugumu etrafimda birkac tane ates uzerine buyuk saclar koyulmus erkekli bayanli kalabalik insanlari yufka yaptiklarini goruyorum etraflarinda arabalarda var onumde bir tepenin uzerine kucuk cocuklara sofra hazirlanmis cocuklar tam yemek yiyecekken bir kucuk cocugun sofranin yanindan cimenli toprakla birlikte asagi dustugunu gordum o sirada telefonda amcamin oglunu aradim bir cocuk asagiya dustu diye ona soylerken uyandim ney