Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, bol kazanç getireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulur.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
41 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aslan

Halam ile Korkuyla köy gibi dağlık bir alanda gezerken yüksekten tanımadığım bir kadının bir tanımadığım kız çoçuğunu yukardan aşağı attığını gördüm kadını arkasından kovalamak istedim ve o esnada uyandım, korku doluydu

Ağladim

Rüyamda bir kalabalık toplulukla pikniğe gitmişiz. Benimde kucağımda arkadaşımın 4-5 yaşındaki kızını almışım kalabalıkla yüksek bir yere doğru yürüyoruz. Çoğu kadın olan kalabalıktan bazıları ellerinde Türk bayragi ile halay çekiyorlar bir dağın başında bende halaya girmek istedim kız çocuğuyla olmadı kenardan izlemeye başladık. Yorulup kucagimdaki kızı indirdim ancak. Bu kez dağın tepesi değil caminin çatısında görüyorum kendimizi. Kız mizmizlandi elimi birakinca asagiya düştü çatıdan.

Korktum

Ormanlık yüksek ve güzel bir yerde tanımadığım birileri ile piknik yapıyoruz tanımadığım arkadaşımın küçük erkek çocuğu kaydı düştü biryere sıkıştı onu çekip kurtardım çocuk aniden mosmor oldu ve bütün vücudu şişti çok korktum bende aklımı yitirmisim gibi oldum o anda çocuğun ölüp ölmediğini bilemiyorum ama çok gerçek resmen yaşadım sanki olayı rüya değil gerçek gibiydi hayırlı olur inşallah

Belma

Ruyamda cok engebeli yuksek biryerden gecmek zorundaydim dusme korkusuyla karsi taraftada daha alcak bolumden bir kiz cocugunun dustugunu gordum ne anlama gelir tesekkurler

M.g

Mrb rüyamda balkon gibi bi yerde otururken ablamın kız çocuğunun ordan düştüğünü görüyorum aşağı inip baktığımda kafasında sadece ufak tefek kanamalar oluyo başka bişeyi olmuyo ne demektir bu rüyanın anlamı size zahmet

Tuba

Ben rüyamda bir düğün var balkondan onu izliyorum. Birsuru insanda balkondan izliyor catiyada bir sürü insan çıkmış çocuklarda var düşecekler diye korkuyorum sonra biri düşüyor diye bagariyorlar kafamı çeviriyorum gormiyim diye çok korkuyorum sonra bir bakiyorum bir erkek çocuğu hareketsiz yatıyor yerde o kadar üzülüyorum ki öylece kalıyorum sonra uyandım.o üzüntüyle

Hasan

Ailemle birlikte birinin evi gigiyoruz ve ben kızkardeşim babam işimiz çıktı sadece annemle küçük kız kardeşim orda kaldı ve arabayla yoldan geçerken küçük kız kardeşimi
başka bir mahallede küçük kız kuzenimi ise o mahallenin üstündeki bir mahhalede yüksekten düşmüş halde buluyoruz ,şimdiden teşekkürler.

Cengiz

İki erkek çocuğu yüksek bir yerde kavga ediyor arkadaşım onları ayırmak için yanlarına gidiyor çocuklar arkadaşıma vurmaya başlayınca arkadaşım sinirlenip bu iki çocuğu aşağı itiyor birine bişey olmazken diğerinin kafasından kan akıyor ama ikiside ayağa kalkıyor arkadaşım bana dönüp polisi ara çabuk diyor

Ela

Merhaba, ben rüyamda yüksek bir binadan tanımadığım küçük bir erkek çocuk kosustururken ayağı kaydı ben onun ceketinin kapşonundan tutuyordum sonra kapşonu elimde kaldı çocuk yere düştü orada uyandım rüyanmin manası nedir acaba?

Esra

Rüyamda yüksek bir binadan bir arkadaşım ve bir bebek aşağıya merdivenle inerek birden yere cakilmalari